Omdömen från våra kunder

Vi får många trevliga hälsningar från våra kunder! Här har vi samlat några tankar och erfarenheter från medlemmarna i vår bokklubb från
juni 2023 - maj 2024:

 

* * *

Tack för det fina bokpaketet! Kul med en ny bok som vi inte hört talas om och bra nivå för dottern att läsa själv!  Vi ser redan framemot nästa bokpaket!

Vänliga hälsningar Maria,
Södermanland

* * *
Vår dotter Malva, snart 8 år, hade länge svårt att komma igång med läsningen. Detta var mycket för att hennes boksmak faller inom ramen för böcker skrivna för lite äldre läsare och var därför svåra för henne att bita tag i själv.
Hon har alltid älskat högläsning och ljudböcker men som nämt var det trögt att få igång hennes egen läsning.
Läslusen skräddarsyr bokpaket till Malva (och oss föräldrar) där varannan bok som kommer är lämplig för högläsning och varannan är riktad mot att Malva ska läsa själv och detta har varit ett vinnande koncept. Vi får fortfarande ha kvar myset och gemenskapen med högläsning genom att några böcker läser vi vuxna högt och vissa läser hon högt för oss. Tack Läslusen!
/Emma, Stockholm
Ps: De små presenterna/överraskningarna som kommer med böckerna gör det ännu mer spännande och roligt att öppna paketen. Ds:

 ****

Båda barnen blev väldigt glad för paketet. Perfekt för 7-åringen.

Perfekta ämnen till 10-åringen men för snabbläst. Han högg boken om rymden direkt och sträckläste, den tog bara slut lite för snabbt. Så lite högre svårighetsgrad skulle vara toppen till nästa.

Hälsningar Ann-Sofie,
Skåne

* * *

Abonnemanget är så himla fint och viktigt för våra barns läsutveckling. Jag arbetar med digitala verktyg som stöd i lärandet för elever med funktionsnedsättning och jag vet hur viktigt det är med bra litteratur för barn. De bokpaket som ni sätter ihop till våra tre barn är så fantastiskt fina. För det första är bokpaketet som en liten skatt - det är inslaget och vi öppnar tillsammans. Böckerna är inte alltid de böcker som syns mest i reklam utan det är böcker som öppnar dörrar till ny läsning. Vi har tre barn (6, 10 och 11 år) och vi har valt böcker för de äldre barnen eftersom minstingen har många böcker från sina äldre syskon men det är alltid något litet för minstingen också ❤️ 

 

Många politiker och opinionsbildare klagar på att barn inte läser men för att kunna läsa böcker behöver barn ha tillgång till litteratur - och bra litteratur. Vår 11-åring läser en serie utanför abonnemanget som är så dåligt översatt att hon nu läser dem på engelska för att förstå. Om vi önskar barn en god läsupplevelse så behöver vi också bra litteratur och det får vi i de fina bokpaketen som vi får en gång i månaden från läslusen ❤️❤️❤️

 Vänlig hälsning 
Frida, Segeltorp

 

Hej! 

Stort tack för det fina bokpaket vi fick! Vår låda blev jättebra! Vi håller på att läsa boken och dottern tycker den är bra! Sonen är lite mer tvär, men lyssnar när vi läser. Det var bra med en spännande bok och innehållet är relativt lätt att förstå för båda barnen. Dottern blev överlycklig för hästpysselpåsen!  

Med vänliga hälsningar 
Anette, Uppland

  * * *

Jag har länge letat efter ett bokabonnemang, till båda mina barn. När jag hittade Läslusen blev jag så glad! Böckerna är verkligen genomtänkta, både i intresseval samt åldersmässigt! Jag kan varmt rekommendera Läslusen!

/Lena, Skåne

 

Kontaktformulär