Leveransinfo

Alternativ

Köp här och hämta i butik

Om du bor i Uppsala eller i närheten, så kan beställa på nätet och sedan hämta varorna själv i butiken på Drottninggatan 6 under våra öppettider om inte annat överenskommits.

Hemleverans lokalt

I vissa fall, om det gäller större köp eller kampanjer kan vi leverera varorna lokalt inom Uppsala utan kostnad.

Få ditt paket hemskickat inom Sverige

Vi skickar beställningar med DHL eller Postnord beroende på vilket är fördelaktigare för dig. Har du speciella önskemål så mejla oss om det i samband med din beställning.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Det rör sig om 49 kr för paket som väger upp till 2 kg, och max 99 kr för vikter över detta. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Få ett paket skickat utomlands

Vi skickar beställningar som postpaket/brev med olika leverantörer beroende på vart det ska skickas. Hör med oss i förväg om du är osäker på vad som fungerar för just ditt land.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan, eller kan fås av oss på förhand på förfrågan.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Leveranstid

Normal leveranstid är cirka 3-5 dagar, men vi skickar varorna alltid på snabbast möjliga sätt, men om en vara är slut hos leverantören kan det ta längre tid. Vi meddelar i så fall genast om förseningar via e-post eller SMS

Utomlands kan leveranstiden med olika fraktföretag variera mer utan att vi kan påverka det.