Leveransinfo

Leverans Alternativ

 

UPPDATERING på grund av semestertid 1-15 augusti blir det  tyvärr en förlängning av leveranstiden från 3-5 dagar till minst 5-7 dagar. 

Köp här och hämta i butik

Om du bor i Uppsala eller i närheten, så kan beställa på nätet och hämta varorna själv i butiken på Drottninggatan 6 under våra öppettider om inte annat överenskommits. 

Leveranser övriga Sverige

Vi skickar beställningar med DHL, Postnord & Svensk Hemleverans beroende på vikt och storlek. Ibland hämtar du ut paketet hos ett ombud och om det är ett mindre paket så kommer det direkt i brevlådan. Har du speciella önskemål så mejla oss i samband med din beställning.

Ordinarie fraktpris är 49-99:-beroende på vikt, men fraktfritt vid köp för 500:- eller mer. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget, men vi skickar från butiken i Uppsala normalt inom 1-3 dagar.

Få ett paket skickat utomlands

Vi skickar beställningar som postpaket/brev med olika leverantörer beroende på vart det ska skickas. Hör med oss i förväg om du är osäker på vad som fungerar för just ditt land.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter vikten, och kan fås av oss på förhand på förfrågan. Riktpriset för paket inom EU är 129:- och utanför EU från 199:-

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Leveranstid

Inom Uppsala och närliggande städer är leveranstiden 1-3 dagar. Normal leveranstid med fraktfirma är cirka 3 arbetsdagar, men vi skickar varorna alltid på snabbast möjliga sätt, bara om en vara är slut hos leverantören kan det ta längre tid. Vi meddelar i så fall genast om förseningar via e-post eller SMS.

Utomlands kan leveranstiden med olika fraktföretag variera mer utan att vi kan påverka det.