Leveransinfo

Alternativ

Köp här och hämta i butik

Om du bor i Uppsala eller i närheten, så kan beställa på nätet och hämta varorna själv i butiken på Drottninggatan 6 under våra öppettider om inte annat överenskommits.

Hemleverans lokalt

UPPDATERING med anledninga av Covid:
Just nu mellan 15 - 30 april erbjuder vi GRATIS hemleverans inom Uppsala-området. 

Leveranser övriga Sverige

Vi skickar beställningar med DHL, Postnord & Svensk Hemleverans beroende på vikt och storlek. Ibland hämtar du ut paketet hos ett ombud och om det är ett mindre paket så kommer det i brevlådan. Har du speciella önskemål så mejla oss i samband med din beställning.

Fraktkostnaden är just nu med anledning av COVID sänkt till 39:-  för normalstora paket som väger upp till 2 kg. Ordinarie fraktpris 49-99:-beroende på vikt.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget, men vi skickar från butiken i Uppsala inom 1-3 dagar.

Få ett paket skickat utomlands

Vi skickar beställningar som postpaket/brev med olika leverantörer beroende på vart det ska skickas. Hör med oss i förväg om du är osäker på vad som fungerar för just ditt land.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter vikten, och kan fås av oss på förhand på förfrågan. Riktpriset för paket inom EU är 129:- och utanför EU från 199:-

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Leveranstid

Inom Uppsala och närliggande städer är leveranstiden 1-3 dagar. Normal leveranstid med fraktfirma är cirka 3 arbetsdagar, men vi skickar varorna alltid på snabbast möjliga sätt, bara om en vara är slut hos leverantören kan det ta längre tid. Vi meddelar i så fall genast om förseningar via e-post eller SMS.

Utomlands kan leveranstiden med olika fraktföretag variera mer utan att vi kan påverka det.