Leveransinfo

Leveransalternativ

UPPDATERING på grund av semestertid efter midsommar KAN det tyvärr bli en förlängning av leveranstiden till ca 3-6 dagar. Har ni brådskande behov så mejla oss först så försöker vi lösa det med hjälp av vänner! 

Köp här och hämta i butik

Om du bor i Uppsala eller i närheten, så kan beställa på nätet och hämta varorna själv i butiken på Drottninggatan 6 under våra öppettider. Vi kan även leverera inom cykelavstånd i centrum! 

Leveranser övriga Sverige

Vi skickar beställningar med Postnord & Svensk Hemleverans /DHL beroende på vikt och storlek. Ibland hämtar du ut paketet hos ett ombud och om det är ett mindre paket så kommer det direkt i brevlådan. Har du speciella önskemål så mejla oss i samband med din beställning.

Ordinarie fraktpris är 59-99:-beroende på vikt, men fraktfritt vid köp för 500:- eller mer. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget, men vi skickar från butiken i Uppsala normalt inom 1-3 dagar.

Få ett paket skickat utomlands

Vi skickar beställningar som postpaket/brev med olika leverantörer beroende på vart det ska skickas. Hör med oss i förväg om du är osäker på vad som fungerar för just ditt land. Vi har bra erfarenheter av både DHL och Postnord. 

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter vikten, och kan fås av oss på förhand på förfrågan. Riktpriset inom EU är 129:- för allt under 2 kg. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Leveranstid

Inom Uppsala och närliggande områden är leveranstiden 1-3 dagar beroende på veckodag.  Vi strävar efter att frakta hållbart, dvs samla fler ordrar åt samma håll för att minsta antalet transporter när vi kör ut paket själva.

Normal leveranstid med extern fraktfirma är minst 3 arbetsdagar, men vi skickar varorna alltid på snabbast möjliga sätt. 
Bara om en vara är slut hos leverantören kan det ta längre tid. Vi meddelar i så fall genast om förseningar via e-post eller SMS.

Utomlands kan leveranstiden med olika fraktföretag variera mer utan att vi kan påverka det.