Leveransinfo

Leveransalternativ

Vi skickar paket med antingen Postnord eller Svensk Hemleverans. Större leverans sker med DHL. Ibland hämtar du ut paketet hos ett ombud men mindre paket kommer direkt i brevlådan. Har du speciella önskemål så mejla oss i samband med din beställning. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget, men vi skickar från butiken i Uppsala normalt så snabbt vi kan, inom 1-3 dagar. Ordinarie fraktpris är 59:- och fraktfritt vid köp för 500:- eller mer. 

Lokala leveranser kör vi ut själva, ibland med cykel på sommaren. 

Hämta i butik

Om du bor i Uppsala eller i närheten, så kan beställa på nätet och hämta varorna själv i butiken på Drottninggatan 6 under våra öppettider. 

 

Få ett paket skickat utomlands

Vi skickar beställningar med olika leverantörer beroende på vart det ska skickas. Hör med oss i förväg om du är osäker på vad som fungerar för just ditt land. Vi har bra erfarenheter av både DHL och Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Fraktkostnaden för en beställning utomlands blir oftast 129-199:- men vi kan räkna exakt på vikten när vi fått in beställningen. 

Leveranstid

Inom Uppsala och närliggande områden är leveranstiden 1-3 dagar beroende på veckodag. Vi strävar efter att frakta hållbart, dvs samla fler ordrar åt samma håll för att minsta antalet transporter när vi kör ut paket själva.

Normal leveranstid med extern fraktfirma är minst 3 arbetsdagar, men vi skickar varorna alltid på snabbast möjliga sätt. 
Bara om en vara är slut hos leverantören kan det ta längre tid. Vi meddelar i så fall genast om förseningar via e-post eller SMS.

Utomlands kan leveranstiden med olika fraktföretag variera mer utan att vi kan påverka det.