Läslusens BOKLÅDA

Sommaren 2023 lanserade vi Läslusens boklåda – en prenumeration på böcker för läsande barn. Många säger att bokklubbar är helt ute, men vi behöver uppmuntra barn att läsa nu mer än någonsin!
- Vill du att ett barn ska bli smart: ge barnet en bok. Vill du att det ska bli ännu smartare, ge det en bok till, lär självaste Einstein ha sagt.

Och vi instämmer! Utan böcker är det svårt att få flyt på läsandet och man halkar efter. Läsningen i skolan räcker inte, där läser man mest för att man måste – så hemma behöver vi uppmuntra läsandet för nöjes skull. Nyttan kommer på köpet. Därför har vi lanserat Läslusens boklåda full av spännande överraskningar! 

  • Bokabonnemang för barn mellan 6-9 år & 10-13 år.
  • Det blir lättare att träna upp läsningen om det finns böcker hemma. 
  • Genom boklådorna får barnen prova på flera olika slags berättelser och får chansen att utveckla sin egen smak.

Vad är det i boklådan?

Varje månad kommer en boklåda hem till brevlådan. I lådan finns en utvald bok efter ålder plus en överraskningspresent som kan vara pyssel, korsord, klistermärken eller annat som passar bra i månadens boklåda.

Vad kostar det?

Boklådan kostar 299:- per månad. Första paketet betalas här på webbshoppen och de efterföljande när nästa boklåda skickats. Vi skickar faktura i slutet av varje månad. Vill du avbryta eller hoppa över ett paket så går det bra närsomhelst innan vi hunnit skicka nästa boklåda!

Vill du ge boklådan som gåva? Och spara pengar? 

Köp ett abonnemang på 6 månader, så får familjen hem boklådan utan att se fakturan. Du betalar i förväg och sparar dessutom pengar. Istället för 6 x 299:- per månad får du 6 boklådor för priset av 5. Frakt ingår alltid i våra priser. Så totalpriset blir 1494 istället för 1795:- för ett halvårsabonnemang.

Läslusens bokpaket är en gåva för framtiden!

Det är just under barndomen som man bygger upp sin läskompetens för resten av livet. Ungdomar som aktivt läser har generellt även de bästa resultaten i flera olika skolämnen. Läsning leder till ett mer utvecklat och varierat språk, så att man kan kommunicera bättre. Läskompetens påverkar därmed möjligheterna senare i livet. Att ge böcker är en gåva som bygger barnets framtid.

Böckerna är anpassade för olika åldrar. Vi väljer böcker från vårt stora sortiment på Läslusen barnbokhandel. Vi blandar spänning med humor, faktabaserade berättelser med vild fantasy, allt för att ge den unga läsaren en bild av hur varierad böckernas värld kan vara. För extra överraskning lägger vi alltid med någon extra present som gör att det blir spännande att öppna boklådan! 

BESTÄLL HÄR NU 📚  
Du kan välja bokpaket till 6-9 år eller 10-13år


Bilderna visar exempel på innehåll för olika boklådor för olika åldrar. Varje månad byts innehållet ut så att alla boklådor blir varierade och intressanta för rätt ålderskategori och årstid. Läslusen har lång erfarenhet av barns läsande efter att ha tipsat om barnböcker i bokhandeln snart 30 år. 

 

  
"Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver råd om böcker för barn. Att hitta rätt bok till varje barn är det viktigaste uppdraget för mig!" 
(Eija Lietoff,
Läslusen barnbokhandel)

 

Ps... Ett litet MILJÖTIPS! 

  • Har du möjlighet att hämta ut ditt bokpaket i vår butik centralt i Uppsala?
    Då slipper vi transportera, sparar på miljön och du får ett bättre pris!  
    Med frakt hem kostar boklådan 299:-
    Hämta ut själv på Drottninggatan 6:  249:-