Artikelnummer:
SBN_9789172995963

Hårdkokta fakta om ägg

169 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:
Rolig och spännande faktabok om ägg! Hönsägg, insektsägg, reptilägg och mer. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas.

Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med.
Och så några recept och lite pyssel, förstås.

Boken rekommenderas från 8 år och uppåt, men det finns något för hela familjen i den, särskilt i äggtider…!

Den flerfaldigt prisbelönade illustratören Lena Sjöberg har med sin kärlek till detaljer i text och bild lyckats skapa en bok som man gärna bläddrar i, om och om igen.

Hårdkokta fakta om ägg vann Årets Svenska Måltidslitteratur i kategorin Barn & Mat 2013 som delas ut av Måltidsakademien.

Lena Sjöberg har vunnit guld i tävlingen Kolla! 2014
för Hårdkokta fakta om ägg.